Dagbesteding      Individuele begeleiding      Foto album Dagbesteding

Rust, ruimte en regelmaat!
De hoofdactiviteit van ZO, Zorgboerderij Zundert is het aanbieden van dagbesteding op de boerderij aan de Luitertweg 42, te Klein-Zundert.

De zorg en begeleiding bij Zorgboerderij Zundert wordt telkens verleend door een ruim ervaren en gediplomeerd verpleegkundige.

Op welk gebied jouw beperking een rol speelt maakt in principe niet uit; wanneer overzicht en structuur voor jouw nodig zijn en je geen drukte en hectiek om je heen kunt verdragen bieden wij Kleinschalige Dagbesteding in een rustige en ruime omgeving.
Als je prikkel gevoelig bent en vast loopt binnen het huidige aanbod van Dagbesteding, dan is er bij ons letterlijk en figuurlijk ruimte voor JOU!
Per Dagdeel zullen er maximaal 5 cliënten per groep de volle aandacht en ondersteuning krijgen. Zo kom je weer toe aan groeien en ontwikkelen in plaats van bezig zijn te overleven. Je Welkom weten en bezig zijn met wat je allemaal KUNT!

Dagelijks wordt er samen met de cliënten van de Zorgboerderij een verse warme maaltijd bereidt, als het even kan met ingrediënten vanuit de eigen Moestuin, s’middags eten we dan gezamenlijk in onze huiskamer.

Daarnaast is er over de hele dag een breed scala aan activiteiten mogelijk;  jij voert de regie en jouw voorkeur en mogelijkheden zijn leidend.

ZO is Zorgboerderij Zundert super trots dat we houten geschenk-kistjes ten behoeve van het fameuze Zundert Trappistenbier mogen maken voor Monniksmoeren, de winkel van Abdij Maria Toevlucht te Zundert !!

Het is belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn en binnen jouw mogelijkheden ook een ander te helpen. Ook voor lokale ondernemers doen we klusjes op onze eigen locatie; we hebben bijvoorbeeld 300 bijenkasten geverfd en zaad gepeld voor een boomkwekerij.

Hiermee spekken we onze fooienpot en met de opbrengst gaan we jaarlijks op Uitstapje.

ZO zie je maar;  Kleinschalig maar met een RUIM aanbod! Kom gerust langs om het te ervaren.

Zorgboerderij Zundert draagt het KIWA-keurmerk voor de sector Zorg en Welzijn, die o.a. de professionaliteit bewaakt via een onafhankelijk jaarlijks cliënttevredenheid onderzoek.

Daarnaast hebben wij een onafhankelijke Klachten-en Geschillencommissie. 

Zorgboerderij Zundert levert zowel zorg vanuit de WLZ alsook voor mensen die zorg verleent krijgen vanuit de WMO.

Zorgboerderij Zundert is gecontracteerd door de Gemeente Zundert en levert voor deze Gemeente rechtstreeks zorg vanuit de WMO.

nicoletteDagbesteding