Dagbesteding      Individuele begeleiding      Foto album Dagbesteding

Rust, ruimte en regelmaat!
De hoofdactiviteit van ZO, Zorgboerderij Zundert is het aanbieden van dagbesteding op de boerderij aan de Luitertweg 42, te Klein-Zundert. Daarnaast bieden we ook individuele (thuis-)begeleiding.

Wanneer overzicht en structuur voor jouw nodig zijn en je geen drukte en hectiek om je heen kunt verdragen bieden we dagbesteding in een rustige en ruime omgeving.
Als je prikkel gevoelig bent en vast loopt binnen het huidige aanbod van Dagbesteding, dan is er bij ons letterlijk en figuurlijk ruimte voor JOU! Zodat je weer toe komt aan groeien en ontwikkelen in plaats van bezig zijn te overleven.

Je Welkom weten en bezig zijn met wat je allemaal KUNT!

Er is een breed scala aan activiteiten mogelijk;  jij voert de regie en jouw voorkeur en mogelijkheden zijn leidend. Je werkt doelgericht aan je herstel, dit doe je samen! De doelen waar je aan wilt werken zet je samen met je begeleider in je “Zorgplan”. Samen bewaak je ook of je voldoende ondersteunt wordt en wat je nodig hebt om je doelen te behalen. Zodat het je uiteindelijk weer zelf lukt en mogelijk weer door kunt groeien naar een volgende stap.

Het is belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn en binnen jouw mogelijkheden ook een ander te helpen. Voor lokale ondernemers doen we klusjes op onze eigen locatie; we hebben bijvoorbeeld 300 bijenkasten geverfd en zaad gepeld voor een boomkwekerij. Hiermee spekken de kas die door cliënten zelf beheerd wordt.

ZO is Zorgboerderij Zundert super trots dat we houten geschenk-kistjes ten behoeve van het fameuze Zundert Trappistenbier mogen maken voor Monniksmoeren, de winkel van Abdij Maria Toevlucht te Zundert !!

Regelmatig bereiden we een verse warme maaltijd, als het even kan met ingrediënten vanuit de eigen Moestuin, rond de middag eten we dan gezamenlijk in de gezellige huiskamer.

Vaak is er in het seizoen ook de eigen geteelde oogst te verdelen en kun je uit de bloementuin een zelf geplukt boeket mee naar huis nemen.

ZO zie je maar;  Kleinschalig maar met een RUIM aanbod! Kom gerust langs om het te ervaren.

Zorgboerderij Zundert is ISO 9001 gecertificeerd voor de sector Zorg en Welzijn, die o.a. de professionaliteit bewaakt via een onafhankelijk jaarlijks cliënttevredenheid onderzoek.

Zorgboerderij Zundert is aangesloten bij de Samenwerkende Zorgboeren Zuid.

Kijk maar eens op de website van SZZ: zorgboerenzuid.nl  Zij bewaken o.a. de kwaliteit van de geleverde zorg via tevredenheidsmetingen, en dragen o.a. zorg voor een betrouwbare, onafhankelijke afwikkeling van mogelijke Klachten-en of Geschillen.

Zorgboerderij Zundert levert rechtstreeks zorg vanuit de WMO zorg in natura. 

nicoletteDagbesteding